Title Image

Beboerinformation

Cirka en gang om måneden skriver kontoret et beboerbrev, som deles ud til alle. Det indeholder praktiske informationer og nyheder om hverdagen i huset og sociale arrangementer. Hvis der er behov for at komme med aktuelle informationer om f.eks. at der lukkes for vandet eller at elevatoren er stoppet kommer der besked på opslagstavlen i kælderen og via vores gruppe på Facebook (Søg efter “Fredenshus… 2100 KBH Ø”). Gruppen er kun for beboere og du vil få adgang når du får en bolig i huset.

Kommende større arrangementer vil også blive slået op her på siden.

Sommerfesten

Dato for sommerfesten 2022 var d.25.august. Ny dato følger.

Foredrag 

Onsdag d. 9. november er der foredrag med Fine Gråbøl i festsalen fra kl. 19.

 

Beboerrepræsentation

I Fredenshus er der nedsat en beboerrepræsentation. De er beboernes talerør overfor husets ledelse og bestyrelse, og deltager bl.a. i møder omkring driftsregnskab, ejendomsbudgetter, er med til møder omkring større arbejder i ejendommen.

En gang om året afholdes et beboermøde, hvor medlemmerne af BBR på skift er på valg. Alle beboere får en skriftlig indkaldelse i deres postkasse.

Alle beboere kan henvende sig til beboerrepræsentanterne med forslag eller spørgsmål. Nye beboere vil blive kontaktet af en af beboerrepræsentanterne kort tid efter de er flyttet ind.

Beboerrepræsentationen består af følgende medlemmer:

Simon Simonsen lejl. 2 formand

Peter Adler-Madsen lejl. 36 Revisor

Pia Liliendal lejl 19