Title Image

Sociale arrangementer

I Fredenshus mødes interesserede beboere til fællesspisning, håndarbejdsaften, foredrag eller andre fælles aktiviteter. Derudover er der nogle faste arrangementer som er blevet en tradition:

 

Sommerfest

Husets fødselsdag fejres med en havefest for alle husets beboere sidst i august. Der er som regel et musisk indslag. Alle medbringer deres egen mad, der er mulighed for at grille. Det er altid hyggeligt og en god mulighed for at få en snak med sin nabo.

 

 

 

 

 

Julefest

I begyndelsen af december afholdes husets julefest. Her bliver juletræet pyntet med håndlavet pynt, der bliver sunget julesange, spist æbleskiver og drukket gløgg. Træet bliver efterfølgende båret ned i forhallen, hvor det står og lyser i hele december.

 

 

Andre faste arrangementer:

 

Årligt beboermøde

En gang årligt afholder Beboerrepræsentationen beboermøde, hvor der er  valg af medlemmer beretning, fremlæggelse af regnskab osv.

 

Lærlingeforeningens generalforsamling

Foreningen som ejer huset afholder sin årlige generalforsamling inden udgangen af september. Alle beboere er ekstraordinære medlemmer af foreningens, De er derfor velkomne til at møde op til generalforsamlingen, dog er det kun ordinære medlemmer, der har stemmeret.

I 2024 afholdes generalforsamlingen onsdag d. 25.september kl. 18.30.